Renovatie

Renovatie schilderwerk ter voorkoming van erger

Schildersbedrijf Wilco Jansen spreekt van renovatie schilderwerk wanneer alleen een nieuwe verflaag niet volstaat. Bijvoorbeeld wanneer er echt sprake is van achterstallig onderhoud. In zo’n situatie beoordelen we allereerst hoe de situatie ervoor staat.

Is het houtwerk te redden? Of is er sprake van houtrot en moeten er zelfs delen vervangen worden? Wat de uitkomst ook is, Schildersbedrijf Wilco Jansen biedt u altijd een passende oplossing.

Renovatie van alle panden

Bij renovatie schilderwerk wordt er vaak meteen gedacht aan monumentale panden. Renovatie schilderwerk wordt dan ook vaak verward met restauratie schilderwerk, waarbij monumentale panden geheel in de oude staat teruggebracht worden.

Schildersbedrijf Wilco Jansen voert renovatie schilderwerk uit aan alle soorten panden; woningen en bedrijfspanden, soms monumentaal, maar veel vaker niet-monumentaal.

Een goed plan voor uw pand

Is het schilderwerk onderdeel van een complete renovatie van uw woning of bedrijfspand of staat het op zichzelf? Op basis van de situatie werkt Schildersbedrijf Wilco Jansen een plan uit voor de renovatie van uw schilderwerk. Daarbij werken we uitsluitend met de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat het hout niet (verder) kan gaan rotten.

Mocht het hout (ten dele) niet meer te redden zijn, dan schakelen we echte houtspecialisten in om het waar nodig te vervangen. Wij zorgen altijd voor dat uw kozijn of gevel weer vele jaren mee kan.

Uw pand door ons laten renoveren?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan komen we graag langs om geheel vrijblijvend het werk op te nemen en een offerte uit te brengen. U hoeft daarvoor niet overdag thuis te blijven. Wij kunnen aan het eind van de dag of ’s avonds langskomen. Precies zoals het u uitkomt.

Vragen over Renovatie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?