Particulier Schilderwerk

Particulier schilderwerk

Schildersbedrijf Wilco Jansen werkt regelmatig voor particuliere opdrachtgevers. We zijn ons dan ook zeer bewust van wat daar voor u allemaal bij komt kijken. In de voorbereidende fase betekent het dat u moet beslissen over zaken die voor u niet alledaags zijn. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste beslissingen.

U kunt rekenen op uitgebreid advies als het gaat om kleuren, materialen en de afwerking. Samen kijken we naar wat het beste past bij uw wensen en uiteraard bij uw woning.

Vlekkeloze uitvoering

Tijdens de uitvoering van het schilderwerk betekent het dat u mensen in of om uw huis heeft. Hoe netjes wij ons werk ook doen, enige overlast is niet te voorkomen. Een vlekkeloze uitvoering betekent uiteraard niet alleen dat we netjes werken, maar ook dat we ervoor zorgen dat u optimaal voorbereid bent op de schilderwerkzaamheden.

We kunnen de werkzaamheden ook plannen op een moment dat u het beste schikt. Zijn we klaar, dan treft u uw woning aan het eind van de dag netjes opgeruimd en gestofzuigd aan.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om geheel vrijblijvend het werk op te nemen en een offerte uit te brengen. U hoeft daarvoor niet overdag thuis te blijven. Wij kunnen aan het eind van de dag of ’s avonds langskomen. Precies zoals het u uitkomt.

Vragen over Particulier Schilderwerk?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?