Buitenschilderwerk

Duurzaam buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk van uw woning of kantoorpand heeft het nodige te verduren. Zon, wind, regen en de nodige temperatuurschommelingen. Het schilderwerk buiten moet het allemaal doorstaan. Een mooi laagje verf is daarbij niet voldoende.

Bij duurzaam en goed schilderwerk komt meer kijken. Want alleen met goed schilderwerk buiten is het houtwerk van uw woning of kantoorpand optimaal beschermd. De vakschilders van Schildersbedrijf Wilco Jansen zorgen voor uitstekend schilderwerk dat de buitenboel optimaal beschermt en lang meegaat.

Schilderen en keimen

Kozijnen, deuren, dakkapellen en overig houtwerk dat buitenshuis geverfd, gelakt of gebeitst moet worden is bij Schildersbedrijf Wilco Jansen in goede handen. Wij werken daarvoor uitsluitend met de beste verfsystemen. Bovendien zorgen we voor een goede en grondige voorbehandeling. Want voor schilderwerk geldt absoluut dat goed voorwerk het halve werk is.

Met goed voorwerk heeft u immers lang plezier van uw schilderwerk. Naast houtwerk schilderen en keimen wij buiten ook beton, complete huizen aan de buitenzijde en buitenpleisterwerk. Bij keimen verzorgen we de afwerking met een mineraalverf (silicaatverf) die zich zeer goed hecht met de ondergrond. Met keimen bereiken we een matte kalkachtige uitstraling.

Uw buitenschilderwerk is bij ons in goede handen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan komen we graag langs om geheel vrijblijvend het werk op te nemen en een offerte uit te brengen. U hoeft daarvoor niet overdag thuis te blijven. Wij kunnen aan het eind van de dag of ’s avonds langskomen. Precies zoals het u uitkomt.

Vragen over Buitenschilderwerk?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?