Nieuwbouw

Top schilderwerk voor nieuwbouw

Eindelijk is het dan zover; uw nieuwbouw huis of bedrijfspand wordt opgeleverd! Tijd om aan de slag te gaan. Vaak denkt u dan aan de inrichting en de aankleding. Maar hoe is het gesteld met het schilderwerk? Is het nieuwbouw schilderwerk meegenomen in de bouw van uw nieuwbouw pand? En zo ja, wat is de kwaliteit van dat schilderwerk?

Voorkom onnodig onderhoud

Schildersbedrijf Wilco Jansen ziet vaak dat nieuwbouw panden opgeleverd worden met erg basic schilderwerk. Wat ervoor zorgt dat er vaak al binnen een paar jaar de behoefte aan onderhoud aan het schilderwerk ontstaat.

Daarom is het raadzaam om ook bij een nieuwbouw huis of bedrijfspand goed te kijken naar het schilderwerk, zowel binnen als buiten. Daarmee investeert u in het behoud van u pand en voorkomt u onnodige onderhoudskosten op termijn. Want ook voor nieuwbouw schilderwerk geldt; goedkoop is duurkoop.

Schilderwerk op maat

Bij nieuwbouw schilderwerk kijkt Schildersbedrijf Wilco Jansen allereerst goed naar de omstandigheden. Hoe is het houtwerk opgeleverd? Wat is de afwerking van de muren? Ook de omstandigheden worden in onze overweging meegenomen.

Nieuwbouw panden hebben vaak te maken met een andere luchtvochtigheid en ook de isolatie is van een andere waarde. Uiteraard kijken we bij het nieuwbouw schilderwerk ook goed naar uw wensen en eisen. Ten aanzien van de kleuren en materialen en ook ten aanzien van uw wensen op het gebied van het toekomstige onderhoud.

Nieuwbouw schilderwerk door ons laten uitvoeren?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan komen we graag langs om geheel vrijblijvend het werk op te nemen en een offerte uit te brengen. U hoeft daarvoor niet overdag thuis te blijven. Wij kunnen aan het eind van de dag of ’s avonds langskomen. Precies zoals het u uitkomt.

Vragen over Nieuwbouw?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?