Binnenschilderwerk

Vakkundig binnenschilderwerk

Bij goed binnenschilderwerk komt veel kijken. Uiteraard vakkennis, precisie, geduld, de juiste materialen en technieken. Maar ook oog voor uw wensen, de ruimte die geschilderd wordt en de stijl van het pand. De uitvoering van schilderwerk binnen is bovendien vaak veel ingrijpender voor de opdrachtgever dan schilderwerk buiten.

Daarom gaat Schildersbedrijf Wilco Jansen uiterst zorgvuldig te werk. Zodat uw woning of bedrijfspand perfect geschilderd wordt en u daarvan de minste overlast ondervindt

Schilderwerk van deze tijd

De aanleiding voor nieuw binnenschilderwerk kan heel verschillend zijn. Van noodzakelijk onderhoud tot een complete make-over van uw woning of bedrijfspand. Wat de situatie ook is, van Schildersbedrijf Wilco Jansen kunt u schilderwerk verwachten dat helemaal van deze tijd is.

Wij adviseren u over kleuren en de afwerking. Volgens de laatste trends en passend bij uw wensen. Bovendien werken we met hoogwaardige watergedragen verf. Daarmee belasten we het milieu minder en behoort geuroverlast tot het verleden. Beter voor u en beter voor uw woning.

Ieder vertrek in huis

U kunt ons inzetten voor al het denkbare binnenschilderwerk. Wij schilderen ieder vertrek in huis; uw woonkamer, slaapkamers, badkamer, keuken, zolder en hal inclusief de trap. Maar we zijn er ook voor specifieke schilderwerken als het schilderen van deuren, kozijnen, plafonds, plinten en radiatoren. Zelfs voor het aanbrengen van glasweefselbehang. Wanneer u ons in de winter inhuurt als winterschilder voor binnenschilderwerk, profiteert u bovendien van 8% winterkorting.

Airless latex spuiten

Voor de afwerkingen van wanden en plafonds heeft u bij ons de keuze uit schilderen met latex of Airless latex spuiten. De vakschilders van Schildersbedrijf Wilco Jansen zijn gespecialiseerd in het afwerken van wanden en plafonds met latex / muurverf door middel van Airless spuitapparatuur.
In plaats van rollen, spuiten wij de latex. Airless latex spuiten heeft als voordeel dat het eindresultaat veel strakker en gladder is dan traditioneel schilderwerk met een kwast of roller.

Bovendien gaat Airless latex spuiten razendsnel; wij kunnen uw woning (vanaf 120 m2) in twee werkdagen compleet afwerken. Met Airless latex spuiten verbruiken we minder verf, waardoor het dus ook voordeliger is en beter voor het milieu. Daardoor is Airless latex spuiten ruim 40 % goedkoper dan traditioneel schilderwerk. Lees er meer over en bekijk hier de condities voor Airless latex spuiten.

Uw binnenschilderwerk is bij ons in goede handen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan komen we graag langs om geheel vrijblijvend het werk op te nemen en een offerte uit te brengen. U hoeft daarvoor niet overdag thuis te blijven. Wij kunnen aan het eind van de dag of ’s avonds langskomen. Precies zoals het u uitkomt.

Vragen over Binnenschilderwerk?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?