Over ons

Over Schildersbedrijf Wilco Jansen

Schildersbedrijf Wilco Jansen ontstond in 2006. De drijvende kracht achter dit Geldropse schildersbedrijf is, u raadt het al, Wilco Jansen. Onder zijn enthousiaste leiding is Schildersbedrijf Wilco Jansen uitgegroeid tot een dynamisch schildersbedrijf. Door passie en vakmanschap te combineren leveren wij perfect schilderwerk voor zowel de particuliere markt als voor de zakelijke markt.

Waarom een schilder?

Natuurlijk kan iedereen verven maar kunt u dit ook goed? Een schilder weet welke materialen hij moet gebruiken en hoe hij de schilderklus aan moet pakken. Dit zorgt er niet alleen voor dat het schilderwerk snel gedaan wordt, maar ook dat het veel langer meegaat. Niet voor niets is onze slogan ‘Iedereen kan verven, alleen de schilder kan schilderen’. Met onze kennis en ervaring leveren wij strak schilderwerk dat lang meegaat en vakkundig wordt aangebracht.

Uw vakschilder uit geldrop

Schildersbedrijf Wilco Jansen is gevestigd in Geldrop en verricht schilderwerkzaamheden in en om Eindhoven. Ons professionele team is van alle markten thuis. Of het nu gaat om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, nieuwbouw schilderwerk, onderhoudsschilderwerk of renovatie schilderwerk, wij pakken elke klus met beide handen aan.

Professioneel schilderwerk

Schildersbedrijf Wilco Jansen helpt u om met uw huis of bedrijfspand het ultieme visitekaartje weg te geven. Voor een scherpe prijs wordt er specialistisch werk geleverd en geven we u graag kleuradvies. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van professionele verfsystemen, zodat u na afloop kunt genieten van hoogstaand vakwerk.

Wilt u ook perfect schilderwerk?

Stop dan met verven en ontmoet Schildersbedrijf Wilco Jansen. We komen graag langs om geheel vrijblijvend het werk op te nemen en een offerte uit te brengen. U hoeft daarvoor niet overdag thuis te blijven. Wij kunnen aan het eind van de dag of ’s avonds langskomen. Precies zoals het u uitkomt.

Neem contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?

Heb je vragen over binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw of renovatie?